O nama

Naša osnovna delatnost je proizvodnja i ugradnja sigurnosnih vrata. Smatramo se pionirima u ovoj oblatsti jer smo počeli sa proizvodnjom još 1994. godine.

Na tržištu smo prisutni duže od dve decenije zahvaljujući

  • kvalitetu naših proizvoda
  • stručnosti i profesionalnosti
  • kratkim rokovima isporuke
  • širokom asortimanu proizvoda
  • spremnosti da se klijentima uvek izađe u susret
  • garancijom kvaliteta


Tandem sigurnosna vrata čine vaš prostor i stan bezbednim i prijatnim. U ponudi imamo jednokrilna vrata, dvokrilna vrata, vrata sa nadsvetlom, kao i spoljna vrata za kuće sa termo prekidom. Na vratima gde već postoji metalni štok ne vršimo vađenje istog već prilagođavamo naša vrata postojećem štoku. Visok nivo sigurnosti obezbeđujemo upotrebom kvalitetnih materijala i proizvoda, i stručnom izradom i ugradnjom.

Tandem sigurnosna vrata su izrađena od kvalitetnih čeličnih – profilisanih limova. Sva vrata se izrađuju po meri. Vrata širine do 1050mm i visine do 2100mm smatraju se standardnom ponudom. Takođe je moguća izrada vrata van ovih dimenzija, što potpada pod vanstandrardnu ponudu. Vrata nose dve kvalitetno izrađene šarke čiju dugovečnost obezbeđuju čelične kuglice na kojima se krilo lagano pokreće. U zoni šarki ugrađuju se tri čelična klina koja dodatno obezbeđuju čvrstu vezu krila i štoka. Vratno krilo je izolovano stiroporom ili kamenom vunom po želji kupca. Dihtovanje vratnog krila i štoka obezbeđuje kvalitena diht traka renomiranih proizvođača. Štok je punjen stiroporom ili kamenom vunom, učvršćen za zid čeličnim ankerima za koje je zavaren. Dihtovanje između zida i štoka je obezbeđeno pur penom.

Kvalitet i sigurnost Tandem vrata postižemo korišćenjem brava renomiranih proizvođača iz Italije – MOTTURA i CISA, dok veliki izbor dekorativnih obloga u više dezena i boja, omogućava dizajn prilagođen vašem ukusu. Za svaki model Tandem sigurnosnih vrata postoji mogućnost ugradnje brave sa dodatnim cilindrom kao i mogućnost ugradnje dodatne brave koja ujedno ima i funkciju lanca.

Garantni rok na ispravnost mehanizma je tri godine, servis je obezbeđen.


TANDEM SIGURNOSNA VRATA-KORAK ISPRED SVIH